Unelmista totta 10.5.2016

unelmienliikuntapaiva

Liikkuva seurakunta on osana Unelmien liikuntapäivää, joka on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä 10.5.2016. Unelmien liikuntapäivän aikana kaikkialla Suomessa järjestetään tuhansia liikuntatempauksia ja tapahtumia, saadaan yli miljoona suomalaista liikkumaan enemmän ja löytämään uusia tapoja liikkua. Päivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kaikki tavat liikkua ovat hyviä! Yhdessä voimme tehdä tapahtumasta merkityksellisen.

Liikkuvan seurakunnan kotisivuilta löydät vinkkejä tapahtuman/liikuntatuokion järjestämiseen seurakunnassa. Tapahtuman voi yhdistää Liikkuvan seurakunnan juhlavuoteen tai se voi olla pienimuotoinenkin, esimerkiksi perhekerhossa ulkoleikkien järjestäminen. Jos haluaa järjestää isomman tapahtuman, voi vaikkapa katsoa ohjeita Helahulinoiden tai Kirkonympärijuoksun järjestämiseen. www.liikkuvaseurakunta.fi

Järjestämällä Unelmien liikuntapäivätapahtuman ja ilmoittamalla sen verkkopalvelussa www.unelmienliikuntapaiva.fi/tapahtumat osallistut upeiden palkintojen arvontaan.

Janna Granholm, projektipäällikkö / Liikkuva seurakunta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *